Sortida Sol web

Ajudes i subvencions

Ajudes Plan Renove de Finestres 2017, destinades a la rehabilitació tèrmica de finestres en habitatges de la Comunitat Valenciana amb comerços i empreses instal·ladores adherides. Termini de presentació de sol·licitud d'ajudes desde el 6 de març fins el 30 de juny de 2017.

Ajudes Plan Renove de Calderes Domèstiques 2017, destinades a la substitució de les calderes actuals per unes altres de major eficiència energètica amb empreses instal·ladores adherides. Termini de presentació de sol·licitud d'ajudes desde el 6 de març fins el 30 de juny de 2017.

Podeu trobar tota la informació AQUÍ.

 

La Diputació Provincial de Castelló ha convocat el Pla Provincial de Conservació i Rehabilitació de vivendes de la província de Castello, destinat a municipis de menys de 20.000 habitants.

A qui va dirigit este pla d'ajudes?

  • Va dirigit exclusivament als propietaris de vivendes habituals amb una antiguitat superior a 20 anys.
  • El sol·licitant haurà d'estar empadronat en el mateix municipi on estiga situada la vivenda almenys durant 3 dels últims 10 anys

A quant ascendixen les ajudes?

  • Les ajudes són de fins el 35% del pressupost amb un límit de 2.000 €. La subvenció pot arribat fins el 50% i 2.500 € si almenys el 10% del pressupost és de material ceràmic fet a la província de Castelló.
  • El pressupost mínim subvencionable serà de 1.200 €.