rossell vila aerea

Formació

FEPAC-ASAJA (La Federació Provincial d'Agricultors i Ramaders de Castelló) juntament amb l'IVIA (Institut Valencià d'Investigació Agrària), estan organitzant cursos de Formació per als agricultors i ramaders de la zona. Els programes dels cursos que estan previstos per al mes de maig són els que d'adjunten abaix. Per poder participar en el curs únicament cal omplir el full de sol·licitud i juntament amb el DNI enviar-ho al correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Riego localizado - Castellón
Almendro, viña y otros cultivos de secano ecológicos - Vall d'Alba
Bienestar animal en el transporte - Morella
Sol·licitud de cursos de formació

Cedes seleccion

 

  • Lloc: Centre Cívic "Molí Vell"
  • Durada: 8 hores
  • Dates: 12 i 13 de novembre pel matí de 9:30 a 13:30 hores
  • Inscripcions a l'Ajuntament abans de dijous 11 de novembre

 

servef-darrera-sessioMés de 70 desocupats han assitit durant el primer semestre de 2014 a les sessions d’orientació laboral organitzades per l’Ajuntament de Rossell, impartides per l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local. 

L’actuació s’emmarca dins del programa de col·laboració del les Entitats Locals amb el SERVEF.

En les sessions formatives s’han tractat temes com la redacció del curriculum vitae i carta de presentació, com preparar-se per a una entrevista de treball, vies d’accés a l’ocupació, autocupació, etc...

D’aquesta manera l’Ajuntament de Rossell amplia el servei que ja dóna a molta gent de poble consistent en inscripció i renovació de les demandes d’ocupació, obtenció de certificats de SERVEF, SEPE i Seguretat Social, cita prèvia al SEPE i al SERVEF, etc..

 

Aula Mentor és un programa de formació, no reglada, a distància, a través d'Internet, promogut pel Ministeri de Educació i Ciència que compta amb una àmplia oferta de cursos, dirigida a persones amb interès d'actualitzar els seus coneixements, tant del punt de vista laboral com personal. La formació de l'Aula Mentor es caracteritza per ser flexible; cada alumne/a determina el ritme de treball i tria tant l'horari com el lloc on estudiar, al seu domicili o a la Sala de Lectura o telecentre de l'Ajuntament de Rossell, només és necessari disposar d'un ordinador amb accés a Internet. Els cursos tenen el suport d'un tutor, el qual, a través d'un correu electrònic resoldrà els dubtes i corregirà les pràctiques exigides en el curs, en termini de temps no superior a les 48 hores. Un cop finalitzat el curs, i superat un examen presencial a l'Aula Mentor de Sant Mateu, l'alumnat rebrà un certificat expedit pel MEC (Ministeri d'Educació i Ciència). El preu de la matrícula està al voltant dels 50€.
Per més informació:
- ADL de l'Ajuntament de Rossell
- Web del Aula Mentor de Sant Mateu.