rossell vila aerea

http://www.benifassa.es L'Ajuntament de Rossell ha posat en marxa una nova pàgina web turística amb la qual tracta d’apropar els atractius del municipi als potencials visitants, i més en concret, a un segment de visitants que demanda rutes senderistes ben condicionades i senyalitzades que discorrin per paratges naturals atractius.

La pàgina www.benifassa.es està redactada en valencià, castellà i anglès i s’hi pot trobar informació sobre el Parc Natural de la Tinença de Benifassà i sobre el municipi, així com una completa informació (tracks gps, mapes, fullets) sobre rutes a peu amb sortida des de Rossell, que recorren aquesta zona del parc natural. També s’han creat perfils a les principals xarxes socials, més en concret a Facebook, Twitter i Wikiloc.

El desenvolupament d’aquesta iniciativa respon a la política del govern local d’impulsar el turisme al municipi. Des de l’any 2009, l’Ajuntament de Rossell realitza accions de potenciació del turisme, que s’han concretat en la senyalització de més de 100 quilòmetres de rutes, la construcció de taules panoràmiques d’interpretació, el condicionament de paratges, l’edició de fullets turístics i ara en el desenvolupament d’aquesta web turística juntament amb la presència en xarxes socials.