Imprimeix
Vist: 1918

Vista des de Sant Marc - RossellLa Conselleria posa en marxa la campanya de prevenció i extinció d'incendis 2014. Aquest any la campanya s'afronta amb unes condicions de risc extrem derivades de la situació meteorològica i la sequera que estem patint. És per això que la principal mesura adoptada ha estat avançar l'inici de la campanya al 15 de maig, amb les restriccions per a cremar que això comporta.

Segons el Pla de Cremes de Rossell, a partir d'aquesta data, tant sols es podrà fer foc el divendres-dissabte o el diumenge-dilluns, depenent de la zona on estiga localitzat el terreny. A més a més, l'autorització per cremar expedida per l'Ajuntament quedarà automàticament invalidada en cas que el nivell d'alerta de incendis forestals decretat per Conselleria arribe al nivell 3. Aquest nivell l'hauran de consultar els propis usuaris abans de començar a cremar, a la pàgina web www.112cv.com

A més a més, segons instruccions de Conselleria, es declararan de nivell 3 els següents dies: 30 de juny, 1 de juliol, 31 de juliol, 1 d'agost, 15, 16 y 17 d'agost, 30 i 31 d'agost i 1 de setembre. Igualment, des de l'1 de maig, tots els caps de setmana i festius en què l'index de perillositat siga 2, es decretarà nivell 3.

Des de l'Ajuntament demanem a totes les persones que hagin de fer foc en aquesta època que extremen les precaucions.