rossell vila aerea

L’alcalde de Rosell, Evaristo Martí, ha demanat als diputats del Partit Popular de Castelló que donin suport a l’esmena socialista als Pressupostos Generals de l'Estat de 2015 per incloure una partida de 400.000 euros per executar l’obra de reforç del proveïment d’aigua a la població de Rossell.

Es tracta d'un projecte que s'arrossega des de 2007, quan va ser declarat d'interès general i d'execució prioritària i urgent per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Les millores incloïen els termes municipals de Rossell i la Pobla de Benifassà a la província de Castelló, i la Sénia a la província de Tarragona.

Entre les actuacions previstes destaca el condicionament de la presa a la font de Sant Pere, la substitució de les conduccions actuals d’abastiment, la implantació d'un nou dipòsit de regulació, i la rehabilitació dels dipòsits existents.

En aquesta línia, Martí ha destacat que "aquest projecte és necessari per a la localitat", i seria una garantia de futur "ja que permetria modernitzar i reparar les conduccions actuals de la xarxa de proveïment".