Imprimeix
Vist: 2524

Reunió a l'Ajuntament de la SéniaAquest matí ha tingut lloc una reunió a l’Ajuntament de la Sénia entre responsables polítics i tècnics de les dues diputacions, per tal de desencallar el problema de manca de titularitat que s’estava donant amb dos trams de carretera que es troben en zona fronterera, concretament el tram de la CV-100 en la seva sortida de la Sénia per l’Av. del País Valencia fins el pont de les Cases del Riu, i el tram de la CV-105 en la seva sortida de la Sénia per la Ctra. Benifassà fins el pont de Malany.

L’alcaldessa de la Sénia, M.Pilar Ballester, junt amb l’alcalde de Rossell, Evaristo Martí, han aconseguit posar seny en una reivindicació de fa molts d’anys, ja que es tractava de trams dels quals cap administració se’n feia càrrec, amb les conseqüències que això portava en les tasques de manteniment i millora.

Els dos alcaldes han valorat molt positivament la reunió, ja que s’ha acordat donar llum verda al conveni a tres bandes, per mig del qual la Diputació de Tarragona n’assumirà la titularitat, atenent a que els trams estan dins de la zona administrativa de la comunitat catalana.