rossell vila aerea

  • pactes 1
  • pactes 2

El passat dimecres 4 de maig, l’Alcalde de Rossell, Evaristo Martí, juntament amb representants de les diverses administracions implicades, agents socials, empresarials i educatius es van reunir a Sant Mateu per dur a terme una nova reunió per a poder elaborar un acord per a l’ocupació a les comarques dels Ports i el Baix Maestrat. Ja s'havien fet dues reunions prèvies al mes d’abril al centre Vinalab de Vinaròs.

Aquesta iniciativa, que serà coordinada inicialmente pels Ajuntaments de Rossell i Canet, pretén assolir un acord marc des del diàleg, la cooperació i el consens entorn l’ocupació, la formació, el desenvolupament local i l’impuls de l’activitat econòmica a la nostra regió.

Els pactes per l'ocupació són un instrument adequat per tal d’aconseguir una amplia col·laboració a nivell local, donat que permeten als agents socials i econòmics d’un territori, descobrir les dificultats i oportunitats en matèria d'ocupació i desenvolupament econòmic. D’aquesta manera es poden mobilitzar els recursos disponibles per aconseguir una millor coordinació en aquests àmbits d’actuació.