rossell vila aerea

Aquest matí ha tingut lloc, al Centre Cívic, la clausura oficial del Taller d'ocupació de recuperació d'oliveres monumentals que s’ha realitzat a Rossell i Vallibona durant els darrers sis mesos. Han assistit a l’acte de clausura, entre d’altres, la Directora General del SERVEF, Rocío Briones, el director territorial d’Economia i Ocupació, José Vicente Andrés, el President de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Rhamsés Ripollés, la gerent de la Mancomunitat, Tere Adell, i els alcaldes de Rossell i Vallibona, Evaristo Martí i Juan José Palomo.

La durada del taller ha estat de sis mesos i ha permés la contractació de tres tècnics i 8 alumnes treballadors, tres de ells de Rossell. La part de formació s’ha dut a terme a Rossell (al Centre Cívic), mentre que les pràctiques principalment s’han fet al terme de Vallibona.

En acabar l’acte de clausura del taller s’ha fet una renió de treball dels Alcaldes de la Mancomunitat de la Taula del Sénia en què la Directora General del SERVEF ha explicat les línies generals a seguir pel SERVEF pel que fa a programes de forment de l'ocupació.

  • clausura taller tds 1
  • clausura taller tds 1
  • clausura taller tds 1
  • clausura taller tds 1