rossell vila aerea

Telecentre de l’Ajuntament: Tornen a estar operatius i amb connexió a Internet els dos ordinadors del telecentre. També hi ha connexió WIFI per a aquelles persones que porten el seu propi portátil. L’horari d’obertura és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Punt d’accés exterior situat a l’Ajuntament: La seua cobertura inclou el C/ Mestra Saiz, C/ Cavallers, C/ Placeta i segurament altres zones de la vila (cal provar-ho perquè sense obstacles l’abast de la WIFI pot arribar a 500 metres o més).

Punt d’accés exterior situat al C/ Major de Bel: Donarà cobertura a tot el c/ Major de Bel i segurament altres zones. També hi ha WIFI interior al centre cívic de Bel.

Centre Cívic “Molí Vell”. Punt d’accés interior que dona cobertura a tot l’edifici del Centre Cívic. La sala de lectura està oberta de dilluns a divendres de 17.30 a 19.30 h i dissabte matí de 11.00 a 13.00h.

Punt d’accés exterior de les instal·lacions esportives “La Planeta”. Punt d’accés exterior que dona cobertura a les Piscines municipals, Camp de futbol i la zona de la Casa de Cultura.

Tots els punts són d’accés lliure, tot i que cal enregistrar-se en el sistema WIFI135.

Més informació a l’ADL de l’Ajuntament de Rossell.

Instruccions d’accés