rossell vila aerea

Podran participar al concurs totes aquelles persones que ho desitgen.
El termini de presentació d’obres al concurs serà des del 15 de desembre de 2016 al 12 de gener de 2017. Les obres podran presentar-se a les oficines municipals de l’Ajuntament de Rossell, adreça C/ Mestra Saiz nº 29, en horari de 9 a 14 hores.

Podran presentar-se en persona o per correu postal certificat. En ambdós casos les obres es presentaran, en sobre tancat sense identificació de l’autor o autora i sota un títol o pseudònim. A l’interior del sobre, s’inclourà un altre sobre tancat amb el mateix títol o pseudònim amb un full indicant les dades personals de l’autor o autora: nom, cognoms, telèfon i adreça.

El tema del concurs ha d’estar relacionat amb la Fira de Sant Josep, així com en les activitats tradicionals, culturals, etnològiques i paisatgístiques del municipi.

Les obres han de ser originals, inèdites i no premiades en altres certàmens.

L’obra haurà d’incorporar el text següent:
XXVI FIRA DE SANT JOSEP
ROSSELL
24, 25 i 16 de març de 2017

La tècnica serà lliure, però ha de ser apta per a la seua reproducció digital i posterior reproducció impresa.

Les obres hauran de presentar-se en format vertical i per la seua posterior reproducció de 400 x 680. Podran presentar-se tant en format tradicional com en format digital. En ambdós casos hauran de presentar-se impreses en tamany A4 i tindre bona resolució per a poder-les digitalitzar posteriorment. Les obres en format digital es poden presentar en format pdf, tiff o jpg, amb alta resolució i tamany de 400 X 680 mm, copiat en un CD o USB.

L’obra guanyadora es signarà després del veredicte del jurat.

El guanyador del premi s’emportarà un petit obsequi.

Podeu consultar les Bases del concurs completes aquí.