Imprimeix
Vist: 1523

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració del nou Taller d'Ocupació de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, destinat al condicionament de senders i camins que uneixen els 15 pobles valencians de la Mancomuniat i que impartirà la part teòrica al Centre Cívic "Molí Vell". Aquest nou taller tindrà una durada de 12 mesos, amb 10 alumnes/treballadors i 3 docents.

A les 10:00h s'ha fet una roda de premsa de presentació del Taller al Centre Cívic a càrrec del President actual de la Mancomunitat (Rhamsés Ripollés), la Gerent de la Mancomunitat (Tere Adell), l'Alcalde de Rossell (Evaristo Martí) i el Director Territorial  d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball (José Vicente Andrés).

La raó per què la Mancomunitat de la Taula del Sénia ha triat Rossell per aquest taller i l'anterior és perquè el Centre Cívic "Molí Vell" va ser acreditat pel SERVEF, el passat mes de juny, com a Centre de Formació Professional per a l'ocupació de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa en aquestos moments disposem a Rossell de quatre aules del Centre Cívic que poden albergar Tallers d'Ocupació i altres activitats formatives.