rossell vila aerea

  • fira rossell 1
  • Vistes Pena de Bel Tinensa Benifassa

L’Ajuntament de Rossell ha rebut la notificació de la declaración definitiva de la localitat com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana. Esta declaració significa el reconeixement explícit i oficial dels atractius turistics del municipi.

La distinció feta per la Conselleria de Turisme s’ha dut a terme per la via d’atracció turística, que s’atorga a aquells municipis que pels seus atractius naturals, monumentals, socioculturals o per la seua rellevància en algun mercat turístic específic, reben en un determinat moment de l’any un nombre significatiu de visitants en relació a la seua població de dret, com passa a Rossell en determinades èpoques de l’any.

DECRET 12/2017, de 3 de febrer, del Consell, de declaració dels municipis Torres Torres, Llutxent, Bolbaite, Quart de Poblet, Rossell, Fontanars dels Alforins i Sant Joan de Moró com a municipis turístics.

Així mateix, cal destacar que el passat mes de novembre, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport va declarar Bé de Rellevància Local Inmaterial la tècnica constructiva tradicional de la pedra en sec a la Comunitat Valenciana. Rossell, així com altres municipis castellonencs, tenen al seu terme nombrosos elements d’aquest tipus d'arquitectura.

  • Rossell-pedra-seca-1
  • Rossell-pedra-seca-2
  • Rossell-pedra-seca-3