rossell vila aerea

  • pacte 1
  • pacte 2

Ahir dilluns es van reunir a Traiguera els representants dels municipis que formen part del Pacte Territorial per l’Ocupació Castelló Nord. Ja es va fer un altra reunió el passat 26 de gener.

L’objectiu del pacte aquest any és l’elaboració d'un estudi de diagnòstic del territori. Per això, s’ha contractat un tècnic i s’ha signat un conveni amb l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat Jaume I de Castelló, per a que aquest organisme aporte el seu assessorament sobre les tasques a fer per tal de realitzar correctament l’estudi. Durant els pròxims mesos es recolliran dades i es faran tot un seguit d’entrevistes amb els agents econòmics i socials més representatius de cada municipi.

En una segona fase, i en base a l’estudi que ara s’elabora, els municipis del Pacte posaran en marxa projectes, encara per determinar, de forma conjunta, i es tractarà d’obtenir finançament del SERVEF. Tot això amb l’objectiu de generar ocupació i fomentar iniciatives empresarials que creen valor afegit al territori en els pròxims anys.