rossell vila aerea

Rossell acollirà aquest cap de setmana la XXVII Fira de Sant Josep, que en aquesta ocasió comptarà amb un total de 110 expositors i que, com sempre, donarà el tret de sortida a la temporada de fires al Baix Maestrat.

Hi ha programades nombroses activitats per aquestos tres dies: mostres de productes i demostracions artesanals en els estands, partits de futbol, cercaviles, així com el ball amb orquestra de la nit de dissabte, al mercat municipal. Com ve sent habitual en els darrers anys, un dels actes estrella del programa és la mostra d’ensinistrament de gossos de caça de conills del diumenge al matí. Durant l'horari de fira també es podrà gaudir d'exposicions de gossos de caça al recinte firal.

La inauguració oficial tindrà lloc dissabte a les 12.00 hores amb l’actuació del Grup de Danses, acompanyats per l’Associació Musical Filharmònica Rossellana i posterior recepció d’autoritats a l’Ajuntament. L'horari de la fira serà de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores, dissabte; i de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores, diumenge. A més, durant el cap de setmana es podran degustar autèntics menús casolans als bars i restaurants locals.

La fira està finançada en la seua major part per l’Ajuntament de Rossell, per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i per la Diputació de Castelló.

L’Ajuntament espera que durant aquestos dies Rossell visque unes jornades que afavorisquen el dinamisme del municipi, per això anima veïns i visitants a gaudir i participar activament en les activitats previstes en la XXVII Fira de Sant Josep.

Programa complet de la XXVII Fira de Sant Josep
Díptic XXVII Fira de Sant Josep