Sortida Sol web

El SERVEF ha concedit a l’Ajuntament de Rossell una subvenció de 62.829,12 € dins del programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana. Aquesta subvenció permetrà la contractació de quatre joves aturats a jornada completa durant un període d’un any.

Tres d’aquestos aturats serviran per reforçar la brigada municipal i l’altre treballarà reforçant diversos serveis prestats per l’Ajuntament, com la Unitat de Respir o la biblioteca. Els joves contractats tindran també l'oportunitat d'ampliar el seu currículum per tenir més opcions en el mercat laboral.

És imprescindible que els candidats estiguen inscrits al SERVEF com a demandants de feina i també al programa Garantia Juvenil. Les persones interessades en aquests programes poden demanar més informació a l'Agencia d'Ocupació de l'Ajuntament.

Per una altra banda, en les pròximes setmanes també es contractarà un altre aturat durant quatre mesos a jornada completa dins del Plan de Empleo de la Diputació de Castelló del què l’Ajuntament de Rossell rebrà una subvenció de 4.916 €.