rossell vila aerea

La gala de lliurament dels premis Maestrat Viu 2018 va tindre lloc este passat dissabte al paratge de la Font d’En Segures de Benassal. Els guanyadors dels premis col·lectius Maestrat Viu per aquest 2018 són la revista escolar Niño del Col·legi Rural Agrupat La Bardissa de Rossell, Sant Rafel del Riu i la Pobla de Benifassà, i la Fira del llibre d’Ares del Maestrat organitzada per l’entitat cultural Les 4 denes.

Per la seua banda, el premi Carles Salvador d'aquest any 2018 ha recaigut en el rossellà Miquel Àngel Pradilla Cardona, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, per la destacada tasca d’investigació en l’anàlisi de la realitat de la comunitat lingüística de parla catalana, per l’aportació de noves perspectives en la configuració d’un espai comunicatiu que afavorisca el valencià com a llengua de cohesió social, i per posar en valor la potencialitat cultural de les Terres de Cruïlla, que administrativament formen part d’Aragó, de Catalunya i del País Valencià, i entre les quals figura el Maestrat.

Des de l'Ajuntament de Rossell volem donar l'enhorabona a tot el col·lectiu de l'escola així com a Miquel Àngel Pradilla.