rossell vila aerea

 

Avalem 2018


L’Ajuntament de Rossell ha contractat quatre joves menors de 30 anys dins del programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valencina. El consistori rebrà una ajuda de
62.829,12 € per tal de finançar els costos de contractació dels joves durant 12 mesos a jornada completa, des del 20 de juliol de 2018 al 10 de juliol de 2019.

La contractació es fa després d’haver realitzat el procés de selecció corresponent a les oficines del SERVEF de Vinaròs el passat 11 de juliol. Tres joves (els corresponents al programa EMPUJU) aniran destinats a reforçar la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament com a peons. Pel que fa a l'altre jove (el corresponent al programa EMCUJU, que té la finalitat de contractar joves qualificats) l'Ajuntament ha optat per incorporar un perfil de mestre que reforçarà diversos serveis com la Unitat de Respir, la biblioteca i realitzarà activitats formatives.

Aquesta actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020. El programa Avalem Joves és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana i del SERVEF que preten millorar l'ocupabilitat dels joves en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Dirección General de Empleo, Asuntos Sociales e Igualdad de Oportunidades de la Comisión Europea.

Unidad Administradora del FSE (UAFSE, Ministerio de Empleo y Seguridad Social).

 

  • Fons Social Europeu
  • Fons Social Europeu