rossell vila aerea

Un Festival de Bandes de Música obrirà aquest any la XX Setmana Cultural de Rossell el dia 4 d’agost. La Setmana Cultural és un projecte col·lectiu organitzat per l’Ajuntament però recolzat per bona part de les entitats del poble, que ofereix als veïns i visitants de la localitat una àmplia oferta d’actes per a tots els públics, en una setmana de transició cap a les Festes Majors de Rossell que s’iniciaran el dia 11 d’agost.

El programa de la Setmana Cultural té actes per a tots els gustos: conferències, presentacions de llibres, excursions a peu, actuacions musicals, espectacles teatrals i activitats per als més menuts i per als joves. Entre ells poden destacar els següents:

L'exposició fotogràfica “Meravelles naturals de Castelló” de José Vicente Cardona Gavaldà, estarà exposada al Centre Cívic durant tota la setmana i es farà una visita guiada el dimarts dia 7.

Pel que fa a les rutes a peu tenim el dia 5 una excursió pel terme de Rossell i el dia 8 una excursió per les barraques de curolla, una mostra del important patrimoni de pedra en sec que es conserva al terme de Rossell. També diumenge 5 tindrem la Recreació d’un campament dels Maquis, a càrrec del Grup de Recerca i Recreació Històrica Ejército del Ebro.

Dimarts 7 d’agost tenim l’espectacle “El dolçainer de Tales” a càrrec de Xarxa Teatre, acompanyats pel Grup de la Dansa i la Jota de Rossell. Aquesta actuació està inclosa dins de la campanya "Impuls" de la cultura tradicional de la Diputació de Castelló.

Dijous 9 d’agost tenim l’espectacle teatral “The Troupers” a càrrec de La Finestra Nou Circ.

Tot seguit es pot consultar el programa sencer de la setmana cultural en pdf:

Programa d'actes de la XX Setmana Cultural