Imprimeix
Vist: 489

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit a l'Ajuntament de Rossell dues subvencions per a contractar persones amb dificultats d'inserció laboral. D'una banda, dins del programa EMCORP, s'han contractat 2 persones majors de 30 anys mitjançant una subvenció de 17.000 €. D’un altra banda, dins del programa EMCORD, destinat a la contractació de persones aturades de llarga durada, s'han contractat 2 persones amb una subvenció també de 17.000 €. Estes ajudes cobriran al 100% els costos salarials i de seguretat social durant el període de sis mesos que duraran els contractes.

Dues de les persones contractades reforçaran la Brigada d'Obres i Serveis de l’Ajuntament, una altra es destinarà com a conserge del Centre Cívic i la darrera per a neteja de les instal·lacions municipals.

Cal recordar que l’Ajuntament de Rossell té contractades en aquestos moments 16 persones en programes de foment de l’ocupació: 8 dins del programa EMERGE, 4 dins del programa Avalem Joves, 2 dins de l’EMCORP i 2 dins de l’EMCORD. En total l’Ajuntament rebrà ajudes per valor de més de 160.000 €.

L'alcalde de Rossell, Evaristo Martí, ha agraït el suport de la Generalitat Valenciana i ha manifestat que un dels objectius de l’Ajuntament de Rossell és reduir les xifres d'atur, ja siga a través de programes d'ocupació, tallers d'ocupació (com el de la Taula del Sénia que ha tingut lloc a Rossell durant tot l’any 2018), o apostant per iniciatives que suposen un impuls econòmic per al poble.