rossell vila aerea

  • Rossell rep certificat XarxaSalut
  • Rossell rep certificat XarxaSalut

L'alcalde de Rossell, Evaristo Martí, juntament amb alcaldes d’altres municipis de la comarca, ha rebut de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el certificat d'adhesió de l'Ajuntament de Rossell a XarxaSalut.

XarxaSalut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al IV Pla de Salut de la Comunitat amb el compromís de desenvolupar les accions de promoció de la salut local emmarcades en aquesta iniciativa de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Federació Valenciana de municipis i Províncies.

Aquest compromís per part dels municipis, a més de la fase inicial d'adhesió en sessió plenària, compta amb el desenvolupament d'accions de promoció de la salut des d'una perspectiva intersectorial, de participació comunitària i d'equitat.

A més de contemplar la salut en totes les polítiques i reduir les desigualtats en salut, incorpora l'enfocament de salut positiva i dels actius per a la salut, que persegueix fer fàcils i accessibles per a les persones les opcions orientades al benestar i la salut.