rossell vila aerea

L’Ajuntament de Rossell ha contractat una jove menor de 30 anys dins del programa d'incentius a la contractació de persones joves per les entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb finançament dels Fons Social Europeu. El consistori rebrà una ajuda de 14.900,28 € per tal de finançar els costos de contractació del jove durant 12 mesos a jornada completa.

La jove s'ha contractat a través del programa EMPUJU i les activitats que realitzarà serviran de reforç als diferent serveis prestats per l'ajuntament de Rossell, com la Llar d'Infants i la Unitat de Respir. 

Aquestes ajudes estan cofinançades per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil del FONS SOCIAL EUROPEU (FSE) 2014-2020:

AVALEM JOVES PLUS
Programa d’incentius a la contractació de persones joves per les entitas locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
O.T. 8: Promoure la sostenibilitat i la qualitat en l’ocupació i afavorir la mobilitat laboral.

PROGRAMA EMPUJU
DESCRIPCIÓ: Programa de Foment d'Ocupació per a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia Juvenil

Subvenció concedida: 14.900,28 €
Nombre de contractes: 1
Durada del contracte: 1 any
Des del 23 de desembre de 2020 al 22 de desembre de 2021
Tipus de contracte: contracte per obra o servei

 

 

  • Fons Social Europeu
  • labora