Imprimeix
Vist: 682

L’Ajuntament de Rossell ha contractat dos joves menors de 30 anys dins del programa d'incentius a la contractació de persones joves per les entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb finançament dels Fons Social Europeu. El consistori rebrà una ajuda de 37.290,80 € per tal de finançar els costos de contractació dels joves durant 12 mesos a jornada completa.

La contractació es fa després d’haver realitzat el procés de selecció corresponent a les oficines LABORA de Vinaròs el passat 8 d'octubre de 2019. Un dels joves (el corresponent al programa EMPUJU) anirà destinat a reforçar la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament com a peó. Pel que fa a l'altre jove (el corresponent al programa EMCUJU, que té la finalitat de contractar joves qualificats) l'Ajuntament ha optat per incorporar un perfil de graduada en treball social que realitzarà diferents serveis al municipi.

Aquestes ajudes estan cofinançades per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil del FONS SOCIAL EUROPEU (FSE) 2014-2020:

AVALEM JOVES PLUS
Programa d’incentius a la contractació de persones joves per les entitas locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
O.T. 8: Promoure la sostenibilitat i la qualitat en l’ocupació i afavorir la mobilitat laboral.

PROGRAMA EMPUJU
DESCRIPCIÓ: Programa de Foment d'Ocupació per a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia Juvenil

Subvenció concedida: 20.083,4 €
Nombre de contractes: 1
Durada del contracte: 1 any
Des del 17 d'octubre de  2019 al 18 d'octubre de 2020
Tipus de contracte: contracte per obra o servei

PROGRAMA EMCUJU
DESCRIPCIÓ: Programa de Foment d'Ocupació per a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del sistema nacional de Garantia Juvenil

Subvenció concedida: 17.207,4 €
Nombre de contractes: 1
Durada del contracte: 1 any
Des del 17 d'octubre de  2019 al 18 d'octubre de 2020
Tipus de contracte: contracte en pràctiques