rossell vila aerea

Segons Resolució de 10 d’abril de 2020, del director general de Prevenció d’Incendis Forestals, a partir del dimarts 21 d’abril ja es podran donar de nou autoritzacions per cremar rama.

Les cremes s’hauran de fer seguint obligatòriament les següents condicions:

  • Només es podrà cremar de dilluns a divendres, ambdós inclosos. Els dissabtes, diumenges i festius, no està permès realitzar cremes.
  • Només es podran realitzar aquestes cremes quan el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals, determinat per l'òrgan competent, sigue 1. El nivell de preemergència per cada dia pot ser consultat en el següent enllaç: http://www.112cv.gva.es/va/incendios-forestales.
  • Es manté l'horari de les cremes entre la sortida del sol i les 13.30 hores, moment en què el foc ha d'estar totalment extingit.

Per tal d’evitar desplaçaments innecessaris a les oficines de l’ajuntament en l’actual situació d’estat d’alarma, les sol·licituds per cremar es faran obligatòriament per telèfon (977-571202) en horari d’oficina o per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). L’ajuntament registrarà el permís a la seua base de dades i li donarà un número de referència al sol·licitant. El sol·licitant anotarà i guardarà aquest número (juntament amb les dates en què pot cremar) per després poder presentar-lo, en cas de ser requerit, als agents forestals.