Imprimeix
Vist: 490

Benvolguts rossellans, rossellanes i visitants,

Cada any al programa de festes us feia arribar la salutació més sincera i cordial i us desitjava unes bones festes majors. Aquest any també ho faig, encara que d’una manera molt diferent donada la situació provocada per la Covid-19.

Probablement lo més fàcil per part de l’Ajuntament hagués segut anular tots els actes de la setmana cultural i de festes majors, tal com vam haver de fer en la fira de Sant Josep, però des del començament de la pandèmia hem intentat resoldre la situació de la millor manera possible, en mesura i amb molta prudència, buscant l’equilibri entre la prevenció i la seguretat de les persones però sense crear una sensació d’alarma ni caure en el desànim.      

Faig novament una crida a la responsabilitat i a la col·laboració de tothom pel que fa al compliment de les mesures sanitàries: ús obligatori de mascareta, mantenir la distància social, evitar aglomeracions i el rentat de mans. La solució està més en el nostre comportament que en les restriccions.

Agraeixo enormement la dedicació i treball dels nostres regidors i regidores, de la Comissió de Festes i de la resta d’associacions locals, que han fet possible un programa d’actes alternatius des del 31 de juliol al 16 d’agost, en el que hi ha diversos i variats actes, prioritzant les normes d’aforament i seguretat establertes per les autoritats sanitàries, amb la voluntat de celebrar unes jornades singulars encara que molt diferents a les nostres tradicionals festes majors.

Demano disculpes anticipades per si algun acte no surt com esperem, i paciència i comprensió a tothom per les mesures adoptades. Us animo a totes i a tots a que hi participeu de la manera que considereu més convenient.

Des de l’Ajuntament, en nom de tota la Corporació Municipal desitjo que passeu uns bons dies de festa, de descans, de retrobament en les vostres famílies i colles d’amics, i sobre tot que us cuideu.

Una forta abraçada i molt d’ànim.

Evaristo Martí Vilaró.

Alcalde.