rossell vila aerea

Obres

  • triangle 1
  • triangle 2

La brigada d'obres de l'Ajuntament de Rossell està realitzant la modificació d'un tram de la xarxa de clavegueram al carrer Vinaròs. L'objectiu és la millora de la canalització d'aquesta part de la xarxa degut als problemes que es produïen en aquesta zona quan plovia de forma intensa.

 

  • Obres carrer Pegueta
  • pegueta-4

L'obra ha estat confinançada entre l'Ajuntament de Rossell i la Diputació de Castelló dins del Plans de Cooperació d'obres i serveis (POYS) corresponents a l'exercici 2013.

Les actuacions que s'han portat a terme són, pricipalment, la reforma de la canalització de la xarxa d'aigua potable i la pavimentació del carrer amb adoquins.

 

  • Barana Cases del Riu
  • barana parc cases

Després de la construcció, l'any passat, d'un mur de contenció entre el carrer del Sòl i la carretera CV-100 al seu pas per les Cases del Riu, a causa del perill de possibles esllavissades del terreny sobre la via, aquest any s'ha instal·lat una barana de protecció al carrer del Sòl i la continuació al carrer Acéquia, donant continuitat al conjunt de la zona. També com a part d'aquesta obra, s'ha aprofitat per reformar la barana del parc que confronta el riu. Les obres han estat cofinançades entre l'Ajuntament de Rossell i la Diputació de Castelló dins del Plans de Cooperació d'obres i serveis (POYS) corresponents a l'exercici 2014. 

 

Obres carrer PeguetaL'obra serà confinançada entre l'Ajuntament de Rossell i la Diputació de Castelló dins del Plans de Cooperació d'obres i serveis (POYS) corresponents a l'exercici 2013.

Les actuacions que es portaran a terme seran pricipalment la reforma de la canalització de la xarxa d'aigua potable i la pavimentació del carrer amb adoquins. L'obra té una durada prevista d'un mes.