rossell vila aerea

Borsa de treball

1024x512 RRSS Rossell 1024x512 VAL

El pròxim 26 de maig se celebrarà a ROSSELL el FÒRUM CONNECTA LABORA impulsat per LABORA i pel PACTE TERRITORIAL CASTELLÓ NORD. Al Centre Cívic "Molí Vell", de les 9:30h fins les 15:00h modalitat presencial i fins les 18:00h en modalitat on-line.

Per a poder participar, bé siga presencialment o telemàticament, cal registrar-se en el següent enllaç, i posteriorment reservar plaça per a les activitats desitjades:

https://www.connectalabora.com/foro-23-ca-Maig2021-Rossell.html

També es pot acudir directament al Centre Cívic sense inscripció i allí mateix ens indicaran les activitats que podem fer, seguint sempre totes les mesures sanitàries anticovid.

Inscriu-te i podràs accedir a:

  • taula redona "Oportunitats actuals i futur de l'ocupació"
  • zona d'entrevistes de treball, on trobaràs prop de 15 empreses a la teua disposició,
  • assessorament i orientació laboral,
  • tallers sobre motivació i tècniques de cerca d'ocupació,
  • simulacions,
  • sessions pràctiques,
  • píndoles formatives,
  • fòrum/xat i molt més

Més informació: https://www.connectalabora.com/index.php

 

L’Ajuntament de Rossell ha convocat dues beques formatives per a que joves estudiants puguen adquirir pràctica en el mercat de treball. Els joves, que han d'estar empadronats a Rossell, hauran de presentar la sol·licitud i la documentació abans del dia 20 de maig a l'Ajuntament (també es pot presentar per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Les beques tenen una durada de 2 mesos cadascuna i una remuneració de 500 euros al mes, per 20 hores de treball a la setmana. Els treballs es desenvoluparan durant els mesos d'estiu.

Bases de la convocatòria de beques formatives
Fomulari per fer la sol·licitud

Si vols formar part de la borsa de treball corresponent al projecte experimental de l'impuls a la promoció turística com a ferramenta de dinamització econòmica, com a dinamitzador turístic o comunity manager, pots presentar la teva documentació fins al 18 de desembre de 2017 a l'Ajuntament de Traiguera.

Bases comunity manager
Bases tècnic turisme
Autobaremació

Avui dijous pel matí s'ha fet la selecció dels programes EMCORD i EMCORP concedits pel SERVEF a l'Ajuntament de Rossell. Per mitjà d'aquestos dos programes l'Ajuntament contractarà dos peons per a la brigada municipal a jornada completa, des d'ara fins al 30 de juny de 2018.

Acta de selecció EMCORD
Acta de selecció EMCORP