rossell vila aerea

En primer lloc es va fer un minut de silenci en record de totes les persones que han perdut la vida a conseqüència del Covid-19 i agraïment a totes les persones i empreses que han col·laborat en la confecció de mascaretes i bates de plàstic, als Serveis Socials de la Mancomunitat del Baix Maestrat, al metge, a la infermera, a la Guàrdia Civil, als joves rossellans, a la Creu Roja Local, a la Brigada municipal i als funcionaris i treballadors de l’Ajuntament. També a tots els rossellans i rossellanes pel seu comportament i responsabilitat en estos dies de confinament.

Es van adoptar els següents acords:

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Mesures d’ajuda a les activitats econòmiques que han estat tancades durant aquest període:

  • Ampliació de terrasses
  • Eliminació de la taxa d’ocupació de via pública. Ocupació carrers.
  • Devolució de la taxa de recollida de residus.
  • Aplaçament d’altres impostos si ho sol·liciten.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Signar conveni amb l’Institut Valencià de Finances / Direcció General AVANT per tal de poder oferir a microempreses i autònoms préstecs a interés zero, a tornar en 10 anys, amb dos anys de carència.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Sol·licitar les següents subvencions a la Diputació Provincial:

  • Pla d’ocupació 2020
  • Unitat de Conciliació familiar
  • Unitat de Respir
  • Escola Matiner
  • Iniciatives socials i locals contra la despoblació

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Anul·lar format habitual de la Setmana Cultural per aquest any.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Iniciar els preparatius per tal d’obrir les piscines municipals, seguint els protocols de Sanitat i la Generalitat Valenciana.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Sol·licitar ajudes a l’Agencia Valenciana de Turisme per a fer activitats de senderisme amb guia per aquest estiu i tardor.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Signar conveni a través de l’Associació “Terres del Maestrat” amb Turisme Generalitat Valenciana i el Patronat de Turisme de Diputació per tal d’executar durant els pròxims anys un Pla de Competitivitat Turística al territori.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅Aprovar moció de suport pública a les ramaderies de boví brau d’exhibició de la Comunitat Valenciana.