rossell vila aerea

Borsa de treball

L'Ajuntament de Rossell, ha posat en marxa una borsa de treball amb l'objectiu de posar en contacte les demandes i ofertes d’ocupació que tenen lloc al municipi, així com un servei d’orientació laboral.

Si estàs buscant feina o simplement vols estar informat de les novetats que vagin sorgint ara tens la oportunitat de formar part d’aquesta borsa omplint el formulari que trobaras a l'Ajuntament. D’aquesta forma, quan tinguem alguna oferta de feina que s’ajusti a les teues preferències t’ho farem saber.

Per un altra banda, si ets empresari i busques persones per treballar ens pots fer arribar les teues ofertes d’ocupació. El servei és totalment gratuït Nosaltres seleccionarem els perfils més adequats i et farem arribar un llistat de les persones que formen part de la base de dades i podrien estar interessades.

Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local

És un servei públic i gratuït que l'Ajuntament de Rossell posa a la disposició dels seus veïns per a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació d'ocupació en el municipi.

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Rossell instrumentarà mesures per a donar suport i promoure l'aprofitament dels recursos ociosos i infrautilitzats, anàlisis i estudi del mercat de treball i del teixit empresarial del municipi, col·laborarà en activitats culturals i formatives, tramitarció de subvencions i ajudes, etc.

Els objectius que es volen aconseguir són:

  • Promoure i potenciar programes de Foment d'Ocupació en l'àmbit local.
  • Prospecció dels recursos per a la promoció econòmica local i creació d'iniciatives innovadores.
  • Suport tècnic a la iniciació de projectes empresarials i promotors informant-los de la tramitació de subvencions i ajudes, cursos de formació..., en funció del les seves necessitats.
  • Orientació i informació a les persones en procés de recerca activa d'ocupació: cursos de formació, guia de recursos, adreces d'interès, creació d'una borsa d'ocupació...

Contacte

Agent d'Ocupació i Desenvolupament Locas (AEDL): Jordi Cerdà Folch
Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 15:00
Tel: 977 571202
Fax: 977 571382
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.