rossell vila aerea

Rutes amb cotxeEl ventall de possibilitats d'oci i descans que Rossell ofereix al visitant és realment ampli. Per començar, el municipi es pot considerar com la porta d’entrada a la Tinença de Benifassà , zona declarada recentment Parc Natural per Decret 70/2006 de 19 de maig de la Generalitat Valenciana. De fet, part del terme municipal es troba dins de l'àrea d’aquest parc natural, essent Bel un dels set pobles que formen la Tinença. Aquesta zona muntanyosa és, de fet, una de les portes d'entrada al Parc Natural dels Ports, i juntament amb aquest representa un tresor natural per la gran quantitat d'espècies botàniques i faunístiques que alberga i per l'estat de conservació i puresa en què es troba i els sorprenents paisatges que ofereix.

A banda, també podem visitar el parc natural del Delta de l’Ebre, un poc més allunyat, però que es troba a menys de 30 minuts en cotxe des de Rossell.

I finalment, per aquells que prefereixen la platja a la muntanya, des de Rossel ens trobem a 25 minuts en cotxe de la costa, podent visitar localitats com Vinaròs, els Cases d'Alcanar, Peníscola o Sant Carles de la Ràpita, entre d'altres.

Algunes possibles rutes amb cotxe són les següents:

mapa com-arribar

Rossell-Bel
Visita a aquest petit poble d'origen islàmic.
9.7 Quilòmetres

Rossell-Vallibona
Passant per la ermita de Sant Domènech del segle XVII, ens recorda el passat carlista de la comarca.
24.2 Quilòmetres i 35 minuts

Rossell-Traiguera-Morella
Passant per Sant Rafel del Riu i Traiguera i sortint a la N-232 arribem a Morella, ciutat que conserva un dels patrimonis històrics i artístics més importants i ben conservats del País Valencià.
68 Quilómetres i 55 minuts

Rossell-Amposta-Delta de l’Ebre
Passant per La Sénia i Sant Bàrbara arribem al Parc Natural del Delta de l'Ebre, un ecosistema de gran bellesa, ric en flora i fauna.
37 Quilòmetres i 35 minuts.