rossell vila aerea

foto evaristo Com a Alcalde-President de l’Ajuntament de Rossell, desitjo donar-vos la més cordial benvinguda a tots els visitants, els de fet i els virtuals, que vulgueu apropar-vos al nostre poble. Des de Rossell intentarem oferir-vos tot allò de bo que tinguem: un espai tranquil, envoltat de natura i aire pur, paradís de la cabra hispànica i del voltor, de l’ametla i de l’oliva.

Però, sobretot, us oferim el dinamisme d’una gent que es resisteix a ancorar-se en la tradició, que lluita per fer-se un petit lloc en el món de vertiginosos canvis que estem vivint. Cada cop cobra més rellevància la idea del poble menut com a alternativa ideal de vida, mentre que la ciutat es va configurant com un mercat gegantí, útil, però no imprescindible. En aquest marc ens cal buscar el nostre lloc exacte, fugint d’estridències i sense girar la cara a un progrés irrenunciable que, en el nostre cas, passa, sens dubte, per potenciar el turisme d’interior.

L’aposta per les noves tecnologies ha estat una exigència permanent de l’Ajuntament en les darreres legislaturas. L’any passat vam estrenar un portal web dedicat al Parc Natural de la Tinença de Benifassà (www.benifassa.es), amb la intenció de promoure el turisme al municipi.

Els canvis tecnològics produits en els darrers anys han comportat que, molts ciutadans, facin servir ara dispositius mòbils per accedir a la informació de Internet i alhora també s’ha produit el gran “boom” de les xarxes socials com Facebook o Twitter.

La web municipal de Rossell no podia quedar al marge d’aquestos canvis i, és per això, que s’ha optat per renovar-la, mantenint l'estructura de l'anterior, però amb un disseny nou que fa que la pàgina s’adapti per ser accessible des de qualsevol dispositiu mòbil. També s’ha integrat millor el contingut de la web amb les xarxes socials, per a que, d’aquesta manera, els ciutadans puguin accedir a la informació municipal des de la seua xarxa social preferida.

Passejant pel nostre portal web podeu descobrir una mostra de la nostra història, del patrimoni cultural i natural, de les nostres festes, de la nostra gent. Aquí trobareu les notícies i activitats que es vagin produint al poble, i així podreu disposar de tota la informació que us interessi a qualsevol hora del dia, des de casa, i fent servir qualsevol dispositiu; al mateix temps, volem facilitar-vos una via d'accés que us permetrà conèixer els distints serveis municipals i accedir de manera còmoda i senzilla a la informació pública de l'Ajuntament: actes de plens, ordenances, formularis, calendaris, etc...

Però, a banda de la funció informativa, aquesta web també vol ser un espai d’intercanvi d’idees, un canal que us permeti fer-nos arribar tots els vostres suggeriments perquè, en definitiva, el poble el fem entre tots.

El vostre Alcalde

Evaristo Martí Vilaró
Rossell, febrer de 2014