rossell vila aerea

El municipi de Rossell està situat al nord del País Valencià, al nord-oest de la comarca del Baix Maestrat, al límit amb el Principat de Catalunya. El riu de la Sénia fa de partició pel nord-est amb el terme de la població que li dóna nom. Pel nord limita amb el terme de la Pobla de Benifassà (antics termes de la Pobla i del Bellestar), a la Tinença de Benifassà. El terme de Vallibona, a la comarca dels Ports, es troba al sud-oest. I al sud, pel curs del riu Cervol, i al sud-est, seguint el Lligallo Reial, limita amb el terme de Canet lo Roig, municipi pertanyent també al Baix Maestrat. Té una extensió de 75’26 km2 i una població pròxima als 1.200 habitants.


Vore mapa

Des de Castelló, la millor forma d’arribar al municipi és per la carretera CV-10, que passa per Cabanes i molt a prop de la Salzadella, fins a la població de La Jana. Des de La Jana agafarem la carretera N-232 fins a la població de Traiguera. Des de Traiguera agafarem la carretera CV-11 fins al municipi de Sant Rafael del Riu i aquí en onze quilòmetres per la CV-100 arribarem ja a Rossell. Un altra opció en aquest darrer tram és anar des de Sant Rafael a Rossell passant per La Sénia, ja que, tot i que hi ha alguns quilòmetres més, la carretera actualment es troba en millors condicions.

Un altra opció per arribar des de Castelló és per l’autopista AP-7, agafant el desviament 42 Vinaròs-Ulldecona i sortint d’aquesta forma a la carretera N-238 en direcció a Ulldecona, desviant-nos en direcció a Sant Rafael del Riu. Una vegada estem a Sant Rafael, en onze quilòmetres per la CV-100 arribarem ja a Rossell.

Des de Vinaròs, la millor forma d’arribar a la població és per la carretera N-238 que va a Ulldecona, desviant-nos en direcció a Sant Rafael del Riu a uns 10 quilòmetres d’haver agafat l’anterior carretera. Una vegada estem a Sant Rafael, en onze quilòmetres per la CV-100 arribarem ja a Rossell. Un altra opció en aquest darrer tram és anar des de Sant Rafael a Rossell passant per La Sénia, ja que, tot i que hi ha alguns quilòmetres més, la carretera actualment es troba en millors condicions. Des de Vinaròs a Rossell s’arriba en 30 minuts aproximadament.

Des de Tarragona, la forma més ràpida d’arribar és per l’autopista AP-7, agafant la sortida 41 a Amposta i a partir d’aquí anar en direcció a La Sènia passant per les poblacions de Mas d’en Verge i Santa Bàrbara.

Un altra opció seria agafar, en comptes de la sortida 41, la 42 de Vinaròs-Ulldecona i sortir a la carretera N-238 en direcció a Ulldecona, desviant-nos en direcció a Sant Rafael del Riu. Una vegada estem a Sant Rafael, en onze quilòmetres per la CV-100 arribarem ja a Rossell. Un altra opció en aquest darrer tram és anar des de Sant Rafael a Rossell passant per La Sénia, ja que, tot i que hi ha alguns quilòmetres més, la carretera actualment es troba en millors condicions.

Des de Tortosa, la forma d’arribar és per Santa Bàrbara en direcció a La Sénia, i en arribar a aquest municipi seguir fins a Rossell.

Horaris d'autobusos des de Rossell:

HORARI DE SORTIDA  DESTÍ HORARI D'ARRIBADA  DIES DE SERVEI  DETALLS DEL TRAJECTE
 6.00 H.  Tarragona (Parada a Vinaròs)  08.40 H  De dilluns a divendres laborables  902 119 814
 6.30 H  Amposta - Tortosa  07.45 H  De dilluns a divendres laborables
 902 119 814
 6.45 H  Vinaròs (Parada a La Sénia)  07.00 H  De dilluns a divendres laborables  902 119 814
 14.45 H  Amposta - Tortosa  16.00 H De dilluns a divendres laborables  902 119 814

Per consultar els trajectes amb destinació o parada a Rossell cal posar-se en contacte amb l'empresa o consultar pàgina web:

Telèfon: 902119814
http://www.hife.es/